Til dig, der savner en dybere mening i dit liv.

Føler du manglende mening i dit liv – også selvom det måske på overfladen ser ok ud? 

Er du i vildrede over dit livs retning og er du klar til at få klarhed, så du kan komme videre? 


Dette forløb er for dig, der lever et ok liv fyldt med børn, familie og temmelig sikkert også en karriere. 

Livet kræver meget af dig – og du forventer dig samtidig meget af livet. 

Det går stærkt og somme tider føler du måske, at du ikke kan følge med. Når du har en rolig stund, funderer du over om det her er livet? Og om der mon er mere til dig?

Måske slår du det hen med, at nu må du tage dig sammen og være taknemmelig for alt det, som du allerede har. 

Jeg må fortælle dig, at det ikke hjælper at du tager dig mere sammen. Løsningen er, at du skal finde dine hjørneflag i livet og finde ind til det, som er vigtigst for dig. Derigennem finder du den dybere mening med livet. 


Nøglen er svær at finde på egen hånd.


Du har sikkert hørt det før. At det at mærke efter er afgørende for dit velbefindende. Problemet er bare, at vi i vores samfund ikke har lært at mærke efter. Under forløbet vil jeg lære dig, hvordan du kan blive bevidst om, hvad der er godt for dig. Det er muligt for alle at finde ind til. 


Betyder det så, at du efter endt forløb hos mig, skal skille dig af med dit job og din familie og flytte langt væk fra dig liv?

Nej. Slet ikke. For du er jo glad for det meste af det. Det skal bare ikke slide dig op. Derfor lærer du i stedet, hvordan du med få justeringer kan mærke en stor forskel og dybere mening.

Hvem er mine forløb relevante for.


Mennesker kommer til mig, når de er klar til at flyttes sig fra deres nuværende situation.

De mennesker jeg møder er modige og de ønsker sig virkelig et godt liv på trods af tab og/eller nedture. De er dog havnet i en eksistentiel krise, hvor de ikke kender vejen ud.

De ønsker ikke længere at være tynget af byrderne og vil i stedet videre på en god måde – på den måde der er vigtigst for dem. 

De mennesker jeg hjælper videre, er stærke og handlekraftige. Oftest mest stærke og handlekraftige for andre. De skal lære at tage lederskabet for eget liv og mærke ind i, hvad der er bedst for dem. Det styrker nemlig robustheden, som er med til at gøre det nemmere at være i det svære.

Alle mennesker har på tidspunkter i livet behov for vejledning, så de selv kan flytte sig derhen, hvor de gerne vil være. 

Lad mig hjælpe dig. 

Kontakt mig lige her for en uforpligtende samtale.

© 2018 - 2020 by ps-design

  • Facebook