top of page
aarhus uni.jpg
nordlyslogo_rounded.png
aalborg uni.png
LOGO-Nordlys-2015-FORUM.png

Mit certificeringsnummer er

 

J249-1025

Jeg er mastercoach  fra Nordlys-centret, plejehjemsassistent og pædagog og har en kandidat i pædagogisk filosofi. Herudover har jeg  efteruddannet mig i filosofisk samtale og filosofisk vejledning på Aalborg Universitet. 

NORDLYS FORUM udsteder hvert år i januar et NORDLYS Certifikat, som dokumenterer, at foreningen står inde for mine kvalifikationer i henhold til vedtægterne og min ret til at udbyde behandlinger efter NORDLYS koncepterne i det pågældende år.

Det er livsbekræftende at komme videre. Og det er nødvendigt for at leve livet – lige nu og lige her. 


Min mission er at hjælpe mennesker med at komme videre med livet efter kriser, modløshed og sorg. Det gør jeg ved at facilitere samtaler der skaber forløsning, ny indsigt, håb og mening. 


Mit arbejdsliv har været fyldt med mennesker og her har jeg lært at kommunikation og ligeværdighed er afgørende for forandring og vækst. Jeg tror på, at vi alle er lige i fællesskabet og vi har alle ret til et lykkeligt liv. 
Jeg har altid haft fokus på de udfordrede og mit professionelle liv bærer præg af arbejde med udviklingshæmmede og ældre. Jeg har en baggrund indenfor pædagogik og har også arbejdet som SFO leder.


Udover min faglighed, har jeg selv erfaret, hvor svært det kan være, når livet spænder ben. Men jeg ved også hvor vigtigt det er for livskvaliteten at hæve sig over det, som er svært. 

bottom of page